Fit voor Twee "Dat Bevalt Beter!"

Wil je na de bevalling graag weer sporten, maar ontbreekt het je aan de tijd om een rustig moment voor je zelf te vinden? Of lijkt het je juist leuk om even quality time voor jezelf én je baby te hebben? Dan is Fit voor Twee iets voor jou! In deze cursus worden oefeningen van Mama & Baby Fit gecombineerd met oefeningen waarbij je je baby in de draagdoek draagt. Ook is er de mogelijkheid om naar buiten te gaan (afhankelijk van de weersomstandigheden) en tijdens een lekkere wandeling oefeningen achter de kinderwagen of met je baby in de draagdoek te doen. Als afsluiting van de les genieten we van een moment van ontspanning voor jou en je baby, bijv. door een kort stukje babymassage of een andere vorm van ontspanning!

De cursus Fit voor Twee bestaat uit 8 lessen van een uur op vrijdagochtend (11:15 - 12:15 uur). De kosten zijn €97,50 voor een cursus van 8 lessen. Kennismakingsprijs is nu € 65,00 euro. Dit is inclusief het gebruik van een draagdoek van "Dat Bevalt Beter" tijdens de lessen. Elke les is anders. Je kan meedoen vanaf 8 weken tot 9 maanden na de geboorte van je baby. In de lessen komen aspecten uit verschillende cursussen aan bod.

Mama & Baby Fit:
Net als in de ZwangerFit lessen besteden we aandacht aan je algehele kracht, zo doen we oefeningen ter versterking van je armen, rug, buik- en beenspieren. Deze oefeningen doe je nu samen met je kindje waardoor sommige oefeningen zwaarder zullen worden, doordat je ze beheerst uitvoert én met extra gewicht.
Tijdens de oefeningen van de Mama & Baby Fit besteden we aandacht aan het opnieuw in balans brengen van je rug, je bekken(bodem) en niet te vergeten je buikspieren! Bij deze oefeningen versterk je echt je lichaam en dit op een speelse manier in het samenzijn met je nieuwe liefde.

Draag je Fit:
Elke moeder zal het herkennen, je baby is het liefste zoveel mogelijk bij je! Heerlijk om lekker samen met je baby te knuffelen, maar ook fijn om op deze manier, met je baby in de draagdoek even aandacht te kunnen besteden aan je eigen lijf. En dat terwijl je ondertussen kunt genieten van de heerlijke nabijheid van je baby!
Je ervaart heel bewust de fase van eerst in, en nu op je buik.

Naar buiten:
Als de weersomstandigheden het toelaten kunnen we naar buiten gaan om een heerlijke wandeling te maken in het bos. Even een moment voor elkaar, te genieten van de natuur en van de medemoeders met hun baby's. Tijdens de wandeling zullen we regelmatig de tijd nemen om oefeningen te doen, zodat je na de les ook echt het idee hebt dat je goed in beweging bent geweest. Deze les kunnen we doen met je kindje in de kinderwagen (eigen kinderwagen meenemen). Ook kunnen we een wandeling maken met je kindje in de draagdoek (eigen draagdoek mag, hoeft niet, ervaring met een draagdoek is niet nodig).

Heb je interesse voor de cursus Fit voor Twee "Dat Bevalt Beter!"? Opgave is mogelijk via het contactformulier, door te mailen naar info@datbevaltbeter.nl of telefonisch op 06-41078264.
De cursus gaat door bij minimaal 4 deelneem(st)ers. Heb je interesse? Stuur dan een mail en dan laat ik je weten wanneer de eerstvolgende cursus start!

 

 

Fit voor Twee Dat Bevalt Beter


 

Top